Office Goals: A Peek Inside Martin Williams

Marketing News
Marketing News
Current average rating    
Key Takeaways

​​A peek inside the marketers’ offices that make us drool.

​Aug. 1, 2017
 

The brand story of advertising agency Martin Williams (MW) needed to be told with something bold, brave and unexpected.

Moving from a multi-storied location with views of the Minneapolis skyline to a single-floor plate with half the square footage and limited views, MW needed to think differently about the space. The new office was laid out with principles of mobility in mind: employees armed with laptops, custom MW headphones and branded backpacks. Workstations were minimized to provide room for a variety of work settings: booths, huddle rooms and standing-height counters along the perimeter.

The limited space meant nearly every surface became writable, tackable or housed technology. To improve project delivery, a wall of monitors adjacent to project managers referred to as “Grand Central Station” makes the constantly evolving project and staff list visible. Pulling walls away from the windows allows circulation along the perimeter while allowing daylight to penetrate the space, creating an interior focus where views are not desirable, and an outward focus at the curved ends with expansive views of the city. 






Recommended For You:
AMA PCM Digital Marketing Exam Christine Mau on the Value of Design in Marketing and Storytelling How to Make Glassdoor Work For You

AMA PCM Digital Marketing Exam

Christine Mau on the Value of Design in Marketing and Storytelling

How to Make Glassdoor Work For You


​​
 

 Sign Up for Marketing News Weekly

 
Get the best marketing thought leadership delivered directly to your inbox!



Author Bio:

 
Marketing News
Add A Comment :
 

Become a Member
Access our innovative members-only resources and tools to further your marketing practice.